Individuele Sessies - Speciale Behoeften/uitdagingen  ... gaven en krachten!

De educatieve aanpak van Brain Gym is ook geschikt voor:

  • personen met alle soorten leerstoornissen,
  • hoogbegaafden,
  • personen met aandachtsproblemen met of zonder hyperaktiviteit.

Alle begeleiders zijn onderricht/opgeleidt om deze kinderen, adolescenten, volwassenen te begeleiden. 

De educatieve aanpak van Brain Gym kan ook ondersteunend werken bij:

  • personen met een hersenaandoening, autisme, een handicap, slechthorenden, slechtzienden  of mensen die moeilijk kunnen spreken.
    Een 4-daagse opleiding  gegeven door  Cecilia Koester Movement Based Learning: Brain Gym 1.70 voor mensen met speciale behoeften is hiervoor bijzonder geschikt. 

Indien u een ouder bent of een professioneel begeleider, dan zal deze opleiding uw begeleidend werk met belangrijke elementen verrijken. Cecilia Koester komt opnieuw naar België in mei 2018. 

Een  cursus onder de naam Building Blocks Activities (BBA) is afkomstig uit deze 4-daagse opleiding en geeft een heldere kijk op supplementaire activiteiten geschikt voor deze groep. . 

Consulteer onze lijst van instructeurs  die toegelaten zijn om deze cursus te geven. 

Individueel Keuze

Brain Gym Belgium Individuel Enfants

Speels, leuk en levendig, de Brain Gym-sessie respecteert het ritme van het kind door hem actieve deelname en de keuze van te bereiken doelen aan te bieden.

Brain Gym Belgium Adolescenten

 Interactief, de sessie van Brain Gym respecteert de behoefte en de originaliteit van de jongere door hem een ​​actieve deelname en de keuze van zijn doelstellingen voor te stellen.

 

Brain Gym Belgium : Volwassenen

 Praktisch, de sessie van Brain Gym respecteert het ritme van de volwassene, jong of oud, door hem een ​​actieve deelname aan de uitdaging aan te bieden die het ontmoet.

Brain Gym Belgium : Diverse uitdagingen

 Het gaat over het plannen van een sessie met de alleenstaande ouder of beide ouders zonder hun kind.

 

Brain Gym is een educatieve benadering.

gebaseerd op de observatie van ons functioneren, stelt ze eenvoudige en aangename bewegingen voor die ons welzijn goed doen.

All rights reserved © Brain Gym Belgium • 2007 - 2024 Rue de l'Escaille 4, 6210 Villers-Perwin | Tél. 0472 33 20 73 | braingymbelgium.info[a]gmail.com

© webdesign by Kabloonak Communications • 2016 - 2024

Ga naar boven